| Musik | Danse | Scenen | Rejser | Hall of Fame | Country Life | Nyheder | Links | Country World |
Nyheder
Nyhedsbrev
Oktober 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Maj 2009
April 2009
Marts 2009
Februar 2009
Januar 2009
December 2008
November 2008
Oktober 2008
September 2008
August 2008
Juli 2008
Juni 2008
Maj 2008
April 2008
Marts 2008
Februar 2008
Januar 2008
December 2007
November 2007
Oktober 2007
September 2007
August 2007
Juli 2007
Juni 2007
Maj 2007
April 2007
Marts 2007
Februar 2007
Januar 2007
December 2006
November 2006
Oktober 2006
September 2006
August 2006
Juli 2006
Juni 2006
Maj 2006
April 2006
Marts 2006
Februar 2006
Country World Nyhedsbrev, Maj 2006
Vi har nu mere end 100 tilmeldte til Country World's nyhedsbrev og det er vi både glade for og stolte af. Country World vokser stille og roligt med nye artikler om line dance, country life og countrymusik. Desuden er der næsten hver dag en lille ny artikel om den eller de musikere som har fødselsdag netop denne dag - idag er der faktisk hele 3 fødselsdage, nemlig Ott Devine, Wayne Hancock og Tim McGraw. Nu vi er ved det med fødselsdagene havde Willie Nelson 73 års fødselsdag igår. Du kan læse en lang artikel om Willie her.
 
Sommeren nærmer sig og det er tid for festivaller,byfester og line dance træf, hvis du kender et godt country arrangement så send en mail til info@countryworld.dk og opgiv titel, tid og sted, samt evt. en kort beskrivelse, så lægger vi det ind på Country World kalenderen. Eneste betingelse er at det er åbent for alle og handler om country.

Arrangementer i maj:
 
Nye artikler i april:
Vi bestræber os på at have mindst en ny artikel om ugen og det er også lykkedes i april hvor vi bragte følgende artikler:
 
Hvad skal vi danse
En af de ting man som instruktør nok bruger allermest tid på, er vel at finde passende danse til ens dansere… det er svært at vælge, der er jo et ocean af danse, og der kommer hele tiden nye til. Efterhånden er det sådan at hver gang der kommer et nyt stykke musik på gaden...
 
Tålmodighed er en dyd
Når man underviser begyndere, er det vigtigt at udvælge danse således, at hver gang danserne lærer en ny dans, så er der også et nyt trin eller to i dansen, på den måde bliver det ikke kedeligt for danserne...
 
Loretta Lynn
Historien om Loretta Lynn lyder mere som en roman end en virkelig historie. Loretta Lynn voksede op i en fattig kulmineby i Kentucky, blev gift som 13 årig og er mor til 14 børn. Ikke destomindre blev hun sin tids mest populære country sangerinde...
 
Grandpa Jones
Grandpa Jones er bedst kendt som en fantastisk banjospiller og for hans ballader som "Rattler" og "Mountain Dew", samt hans komiske optræden på bl.a. Hee Haw. Grandpa Jones var også en af de fremmeste og mest dedikerede old time musikere.
 
Skulle du have lyst til at skrive en artikel vil vi meget gerne bringe den her på Country World.
 
Nyheder fra april:
Den eneste nyhed som har fundet vej til Country World i april er listen over vindere af Country Music Television Awards og i forbindelse med Awards, afholdes den 41. Academy of Country Music Awards showet i Las Vegas den 23. maj, så hold øje med TV programmet, det kunne jo være vi var så heldige at det bliver sendt i Danmark også.
 
Anmeldelser i april:
En enkelt anmeldse nåede vi også at få med, 5 cowboyhatte til Willie Nelsons superalbum fra 1975 "Red Headed Stranger".
 
Vi arbejder på at få aftaler med pladeselskaberne så de sender os nye CD'er til anmeldelser og da min interesse ligger i old time, bluegrass og alternativ country, modtager vi meget gerne anmeldelser i andre genrer. Har du mod på at blive anmelder på Country World så send en anmeldelse af din ynglings country plade/cd til info@countryworld.dk !
 
Til slut en lille anbefaling af koncerten med Neko Case i Vega den 17. maj. Neko Case er noget af det bedste alt. country jeg kender og det kan på det kraftigste anbefales at benytte chancen til at få en (forhåbentlig) stor oplevelse. Country World har tidligere anmeldt hendes CD "Blacklisted" fra 2002. Gå heller ikke glip af BBC's fremragende serie om countrymusikkens historie som sendes på TV Charlie torsdag aften i maj (4 afsnit).
 
Du er altid velkommen til at sende dette nyhedsbrev videre til andre country interesserede du kender og har du en hjemmeside bliver vi også glade hvis du vil linke til /
 
Vi har ændret en lille smule i strukturen på Country World, kategorierne er nu:
 
Musik med stilarter, bands, countryklubber, anmeldelser og instrumenter.
Danse med line dance klubber, dansetrin og stilarter.
Scenen med spillesteder og country-kalender.
Hall of Fame med biografier og artikler om countrystjerner.
Country Life om komponister og temaartikler bl.a traditionel countrymad.
Nyheder om countryrelaterede emner, specielt musik og dans.
Links til gode sites om country.
Country World - nyt her fra og CW community.
Vi modtager meget gerne ris og ros til hjemmesiden så skriv hvad du synes er godt, dårligt og hvis du har idéer til hvordan det kan gøres bedre.
 
Du kan tilmelde din line eller square dance klub, dit spillested, country klub eller dit country band til Country World: Tilmelding til Country World
 
Country World ønsker alle en god 1. maj og håber i møder op i til brandtaler om minearbejdernes rettigheder, togførernes hviletider og slutter af med en dans og en øl.
 
 
De bedste countryhilsner fra Country World
 
Peter Ulstrup Hansen
 
Nyhedsbrev
Fede Annoncer
Det skal fejres
Johnny Paycheck
31-05-1938
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright 2023 Country World
Login | Registrering | Kontakt | Sitemap | Powered by CMS2K | Countrymusik | Country | English
Linedance | Square dance | Country Hall of Fame | Country Life | Country kalender | Nyheder | Country World
Country World - Gunløgsgade 21, 4.tv. - 2300 København S