| Musik | Danse | Scenen | Rejser | Hall of Fame | Country Life | Nyheder | Links | Country World |
Nyheder
Nyhedsbrev
Oktober 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Maj 2009
April 2009
Marts 2009
Februar 2009
Januar 2009
December 2008
November 2008
Oktober 2008
September 2008
August 2008
Juli 2008
Juni 2008
Maj 2008
April 2008
Marts 2008
Februar 2008
Januar 2008
December 2007
November 2007
Oktober 2007
September 2007
August 2007
Juli 2007
Juni 2007
Maj 2007
April 2007
Marts 2007
Februar 2007
Januar 2007
December 2006
November 2006
Oktober 2006
September 2006
August 2006
Juli 2006
Juni 2006
Maj 2006
April 2006
Marts 2006
Februar 2006
Country World Nyhedsbrev, april 2007
Så kom foråret buldrene med sol, tocifrede varmegrader og udendørs aktiviteter. Var vi i USA ville det vrimle med country arrangementer men her i Danmark går det lidt mere stille af... faktisk har vi kun et enkelt arrangement i april i kalenderen, jeg tror det er fordi arrangørerne glemmer at sende mail med arrangement, tid, dato, sted og måske en beskrivelse til info@countryworld.dk.
 
Har du kendskab til et country arrangement som ikke er med i kalenderen må du meget gerne sende os en email så vi kan få det med: info@countryworld.dk

Country kalender april 2007
 
 
Nyheder fra marts:
Hvad er Country World?
 
Country World er Danmarks største website om country. Her finder du anmeldelser af country cd'er og koncerter, du finder oplysninger om country arrangementer, festivaller og koncerter og vi har også alt om line dance, stepsheets, instrumenter og country stilarter. Country World forum er sidste skud på stammen og her kan du spørge om alt, kommentere alt og få en hyggelig snak med en anden country entusiast. Derudover har vi dybdegående artikler om countrymusikere i Country World Hall of Fame. Vi har her i april 2007 artiler om 38 countrymusikere og bands, herunder Johnny Cash og Dolly Parton.
 
Brug Country World!
 
Country bands, country klubber, line dance klubber, spillesteder og andre countryrelaterede klubber, steder og sammenslutninger kan få egen side på Country World og vores mere end 6.000 unikke månedlige brugere vil sætte stor pris på at du annoncerer dit country arrangement gratis på Country kalenderen, så tag dig sammen og skriv titel, tid, sted og beskrivelse af dit countryarrangement til info@countryworld.dk
 
Linedance DVD fra Marie Sørensen
 
Marie, som har skrevet de fleste af linedance artiklerne på Country World har netop færdiggjort sin DVD med beskrivlse og instruktion til over 50 line dance grundtrin. DVD'en er desuden fyldt med ekstra materiale samt komplet beskrivelse og stepsheet til Lover please, Met love og Romantic lady.
 
Tjek Maries Linedance DVD og Sunshine Cowgirl Linedance på hendes hjemmeside. På Country World er vi dybt taknemmelige for Maries artikler som er er grundlaget for at vi har noget om linedance overhovedet. Marie Sørensen kan absolut anbefales som instruktør og foredragsholder, hun er i særklasse en af Danmarks største line dance kapaciteter.
 
Nye Artikler på Country World
 
Mikkie Montana fortæller hvorfor det et så fedt at spille i et country band og hvorfor det alligevel koster penge at hyre bandet.
 
Niels Peter Højer fortæller om sin store passion, Texas Longhorn kvæg, dyrene som alle husker fra cowboyfilm og som er helt nye som race i europa.
 
Det absolut mest kontroversielle band de seneste år. Efter deres anti Bush udtalelse i 2003 har Dixie Chicks været boykottet af radiostationer i USA og traditionelle country fans mens de er blevet hyldet af andre (herunder unertegnede). Dixie Chicks er ganske simpelt et fremragende band.
 
Anmeldelser på Country World marts 2007:
 
4 hatte til det seneste udspil fra Dixie Chicks, ikke mindst på grund af deres standhaftighed i kampen mod politisk indblanding i kunstneres mening, Præcist udtrykt i nummeret "Not Ready to Make Nice".
 
Lucinda Williams: West
West får også 4 hatte, Lucinda går hele vejen og numre som "Unsuffer Me" og "Voice Inside My Head" som begge må regnes til kategorien alt.country. Lucinda er perfektionist hvilket på West høres på en skødesløs måde - en selvmodsigelse som skinner igennem og gør West til et absolut cool album.
 
Nye anmeldelser på Country World
 
Vi har fået positive tilsagn fra Warnermusic og Sony/ BMG på at få anmeldereksemplarer af nye udgivelser, derfor ser vi frem til at have endnu flere anmeldelser her på Country World. Se alle musikanmeldelser på Country World.
 
Fortæl dine venner om Country World!
 
Du kender garanteret nogen som vil have glæde af at læse Country World, send dem en mail og fortæl om Danmarks største website om Country. Husk at vi også har Country World Forum hvor du kan spørge, fortælle og hygge med country! Hvis du har en hjemmeside vil vi også sætte pris på et link fra din side til Country World. Vi har faktisk et par bannere du kan bruge her.
 
Fortæl også at bands, country og linedance klubber kan få en side på Country World samt få deres koncerter m.v. i Country World kalenderen.
 
Ris og ros
 
Send din mening om Country World, giv os tips til at blive bedre og send ønsker til kommende artikler til info@countryworld.dk
 
God påske og god april fra Country World.
 
Bare vejret holder med masser af sol og forårsvarme. Vi håber du får en god påske med afslapning og country efter din smag, her høres Dixie Chicks, Lucinda Williams og Neco Case samt masser af old time, specielt Dock Boggs
 
De bedste hilsner
Peter Ulstrup Hansen.
 
Nyhedsbrev
Fede Annoncer
Det skal fejres
Clarence Ganus
13-07-1910
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright 2024 Country World
Login | Registrering | Kontakt | Sitemap | Powered by CMS2K | Countrymusik | Country | English
Linedance | Square dance | Country Hall of Fame | Country Life | Country kalender | Nyheder | Country World
Country World - Gunløgsgade 21, 4.tv. - 2300 København S